Altijd een passende oplossing

Als je per direct of voor middellange termijn op zoek bent naar een nieuwe medewerker bieden wij je binnen onze dienstverlening een aantal mogelijkheden. Zo kun je het totale wervings- en selectieproces bij ons onderbrengen of uitsluitend een vacature bij ons plaatsen. Ook als je zeer beperkt bent in je tijd en/of niet over de juiste middelen beschikt, biedt expertsIn travel je een passende oplossing om snel en efficiënt een nieuwe medewerker te vinden. Kortom, wij kunnen je al het (zoek)werk uit handen nemen. Jouw wensen staan daarbij altijd centraal.

Als je er voor kiest om een vacature bij ons te plaatsen dan bieden wij je een aantal mogelijkheden. Zo kunnen reacties van kandidaten rechtstreeks en zonder tussenkomst van expertsIn travel worden doorgestuurd maar ook kan expertsIn travel uit alle ontvangen reacties een eerste selectie maken. Hierdoor bespaar je veel tijd omdat je alleen reacties van kandidaten ontvangt die beschikken over de juiste achtergrond.

Wil je meer weten hoe wij je kunnen helpen bij het aantrekken van nieuwe geschikte medewerkers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.