Aanmelden

Inloggen

Wij doen het anders

expertsIn travel wil zich van andere bureaus onderscheiden door uitsluitend te werken met kandidaten uit de reiswereld. Alle kandidaten die zich bij expertsIn travel inschrijven, worden vooraf door ons gescreend op hun werkervaring en opleidingsniveau. Alleen kandidaten met een afgeronde toeristische opleiding en/of kandidaten die werkzaam zijn (geweest) binnen de reis- en luchtvaartsector worden opgenomen in ons bestand.

Wat moet je doen om je bij ons aan te melden?

Ga naar het gedeelte “Aanmelden”. Hier kun je je NAW-gegevens invoeren en je (privé) e-mailadres achterlaten. Tevens dien je je C.V. te uploaden. Vervolgens ontvang je van ons een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze geven je rechtstreeks toegang tot onze database waar je al je verdere gegevens zelf kunt invoeren. Je kunt hier ook je pasfoto toevoegen. Des te completer je de gegevens in ons systeem invoert, des te beter zijn wij in staat om jouw profiel te matchen met een openstaande vacature.

Op basis van specifieke zoekopdrachten van werkgevers zullen wij vervolgens binnen onze database op zoek gaan naar kandidaten die voldoen aan de door de werkgever gestelde functie-eisen. Als er een duidelijke match is tussen functie- en kandidaatprofiel zullen wij contact met je opnemen.

Uiteraard heb je uitsluitend toegang tot je eigen gegevens en zijn jouw gegevens afgeschermd voor anderen. Je privacy blijft hierdoor gewaarborgd.